Usluge

Transport – naša je osnovna zadaća omogućiti Vam dopremu bilo koje količine robe iz bilo koje od navedenih zemalja, kao i otpremu u te iste zemlje u najkraćim mogućim rokovima, onako kako to činimo za svoje najveće partnere.  Za većinu europskih zemalja, ovisno od samog vremena utovara, to podrazumjeva isporuke u roku 1-2 dana. Unutar 3-4 dana najčešće se doprema roba iz Škotske, Engleske, Španjolske, Švedske i Turske, sve ovisno od utovarne lokacije.
Standardne rokove je moguće bitno skratiti angažiranjem teretnih vozila sa dvojnom posadom. Na taj način se izbjegavaju stajanja zbog obvezne pauze vozača jer dvojica vozača voze naizmjence, što znači da je jedan od njih za upravljačem teretnog vozila, dok drugi ispunjava svoju zakonsku normu.

Logistika – naši pouzdani partneri pružaju mogućnosti uskladištenja i pretovara robe. Ujedno ne morate brinuti da bi bilo koja EU destinacija značila problem isporuke zbog slabijeg interesa ili prometne povezanosti. Uz Vaše izričito dopuštenje robu možemo pretovarati, te ju efikasno dopremiti gdje god bilo potrebno u razumnim i unaprijed dogovorenim rokovima.

Skladištenje – za razumnu naknadu možemo Vam uskladištiti robu. O vrsti i namjeni robe, njenom pakiranju, te ponajprije Vašim osobnim zahtjevima, ovisit će da li ćemo skladištiti u zatvorenom ili na otvorenom prostoru.

Pretovar – ukoliko imate potrebe samo pretovariti robu s kamiona na kamion, obratite nam se. Ukoliko trebate hitno istovariti robu da Vam prijevoznik ne naplati penale, a nemate riješenu daljnju otpremu do krajnjeg odredišta, uz pravodobnu najavu možemo Vam pronaći vozilo već isti dan, kako bi se troškovi sveli samo na pretovarne, bez troškova skladištenja.

Vrsta prijevoza i vozila

Ekspres, dotovar, zbirni i puni utovari za kombi vozila, solo kamione, prikoličare i tegljače s poluprikolicom s nadgradnjama cerada (Varios, Mega, Jumbo), furgon, kiper.

Države

Austrija, Bosna i Hercegovina, Belgija, Crna Gora, Češka Republika, Danska, Francuska, Grčka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Makedonija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švedska, Turska, Velika Britanija.

Veleprodaja

Bavimo se i veleprodajom robe u tranzitu jer smo kod većine parnera stekli povoljan status i kao kupac. U mogućnosti smo ponuditi i isporučiti Vam:
– Teretne gume i gume za osobna vozila proizvođača Michelin, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Sava, Fulda, Firestone, Yokohama, Hankook, Pirelli…
– Obnovljene tj. protektirane teretne gume na kvalitetnim karkasama
– Boja i lakovi na bazi vode, akrila, ulja, epoksidnih smola, Chromos, Jub, Belinka, Helios ..
– Ljepila, silikoni, ljepljive trake, pcv folije Rofix, Sika, Texo ..
– Keramika renomiranih proizvođača: Marazzi, Keope, Rondine, Graniti Fiandre, Mosaico +, Gardenia, Lafaenza, Imola..
– Kupaonska galanterija, armatura i namještaj: Hansgrohe, Grohe, Inda, Remer, Laufen, Duravit, Jika, Aquaestil, Idealaqua..
– Vodovod, odvodnja i grijanje: Tece, Pipelife, Buderus, Vaillant, Grunfos, Cordivari, Radson, Lipovica..
– Klime: Mitsubishi, Haier, Toshiba, Fujitsu..
– Osiguranje: naša partnerska agencija Cargo Modus pruža Vam najpovoljnija obvezna i kasko osiguranja svih većih osiguravatelja: Croatia osiguranje, Allianz, Wiener, Jadransko osiguranje i Uniqa (pruža se i detaljna grafička razrada svake pojedine police kako bi još lakše uočili Vama najpovoljniju)

Prednosti

Poučeni iskustvom kroz suradnju i česte kontakte sa kolegama iz logističke i otpremničke grane poslovanja, garantiramo Vam da kao dugoročni partner značimo manje izdatke za Vas, a ujedno vrlo bitno, i manje stresa. Jedna od ključnih prednosti, uz uvijek korektnu cijenu, je ta što smo u svakom trenu svima dostupni, a pri dopremi robe za nastavak proizvodnog ili prodajnog procesa, to je vrlo često ključ za uspješan posao. Mnoge su prepreke i nedaće na putu kada ih se najmanje očekuje, a u takvom trenutku sigurno želite partnera kojem je stalo da taj problem riješi odmah, a ne da Vam se javi tek idući dan, što je nažalost, prečest slučaj.
Također, imamo slobodne ruke kod formiranja cijene, bez uvjeta nadređenih o visini marže ili bilo čemu sličnome, a što se našim dugoročnim partnerima, u pojedinim lošijim trenucima, znalo vratiti našim razumijevanjem situacije i okolnosti koje prolaze.

Cargo LHS d.o.o.

Ožujska 21,  10 000 Zagreb ,  Hrvatska,  Tel: +385 1 5513 607,  Fax: +385 1 5513 608     OIB: 00267629081    MB: 04291905

Registriran pri Trgovačkom sudu u Zagrebu. Temeljni kapital od 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti.

cargo-lhs-d-o-o-_banner-web-mail-aaa-162x162
prima
keratermplavi
texo
tomakem
suzy260pix